+40 260 619819
Strada Farbricii nr. 10, ap.4, Zalau, Salaj

Portofoliu constructii

blog-post

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping ofera servicii de trasport complexe si prin intermediul numeroaselor sale birouri raspandinde de-a lungul Europei, dispunand de asemenea de o retea solida de agenti si parteneri de incredere.

blog-post

Holzindustrie Schweighofer

Avand o vechime in domeniu de peste patru secole, familia Schweighofer este strans legata de afacerile cu prelucrarea lemnului. Avand o experienta atat de vasta in domeniu, societatea are nevoie si de o retea capabila de transport si distributie, avand parteneri de incredere raspanditi in toata Europa.

blog-post

Gruber Logistics Gmbh

Experienta noastra acopera toate segmentele majore. Flota noastra de camioane cuprinde atat camioane mici de 7,5 T cat si trailere mega, precum si vehicule speciale care ne ajuta sa facem fata oricarui tip de transport atat in europa cat si inafara acestia. 

blog-post

Heinloth Logistic Experts

Dispunand de mai mult de 400 de vehicule, portofoliul celor de la Heinloth ii recomanda ca fiind experti in logistica, serviciile acestora raspandidu-se de-a lungul Europei.

blog-post

LKW Walter

Compania de familie a fost înfiinţată în 1924, astăzi face parte din primele 50 de firme ca şi mărime din Austria. O creștere permanentă a volumului de transport impune soluții inovatoare de transport pentru a face față schimbărilor climatice și prețurilor variabile la combustibil. Încă din anul 1984 firma LKW WALTER este pioner in dezvoltarea transportului combinat feroviar/rutier, respectiv a transporturilor maritime pe distanțe scurte.

blog-post

Romfracht SRL

Societatea Romfracht ofera servicii complete de transport, avand o experienta de 18 ani in domeniu. Societatea Romfracht se evidentiaza in piata prin: profesionalism, siguranta, calitate si durabilitate.